Mijn verhaal

Rianne van Eck

Interieur stylist

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Rianne, Interieur stylist uit Puttershoek. Het gezicht achter Riverde.

Mijn familie en vrienden zouden mij beschrijven als vooruitstrevend, behulpzaam, creatief en een luisterend oor.

Al sinds mijn kindertijd hield ik ervan om de indeling van mijn kamer regelmatig te veranderen, wat het begin was van mijn passie voor interieur. Naarmate ik ouder werd, groeide mijn verlangen om hier meer mee te doen. Daarom besloot ik verschillende studies in de interieurbranche te volgen om mijn passie om te zetten in kennis.

Interieur was daarentegen niet het enige wat me interesseerde. Vroeger reisde ik met mijn ouders naar verschillende landen, maar één bestemming die altijd bijzonder was, was Italië. Als kind had ik misschien niet veel aandacht voor de omgeving of de cultuur, maar toen ik oud genoeg was om zelf te reizen, was de keuze voor mij duidelijk: op naar Italië! De grote en kleine steden daar inspireerden me enorm, Maar ook de natuur, en de mooie omgeving, zoals bijvoorbeeld het Gardameer.

Hier is ook een leuk weetje over de oorsprong van de naam ‘Riverde’. ‘Ri’ komt van mijn naam Rianne en ‘verde’ is Italiaans voor groen, dit kan je terug zien in mijn ontwerpen door bijvoorbeeld groene muurkleuren of het gebruik van donker houten elementen aan de wand of in een meubelstuk.

Naast mijn passie voor interieur ben ik ook dol op fotografie, tennis en het ontdekken van prachtige steden met inspirerende architectuur.

Ik hoop dat je nu wat meer over mij te weten bent gekomen. Wie weet tot snel!